Öppet idag

10:00 - 19:00

Kanyas Café & Restaurang

Öppettider

Alla dagar förutan fredag och lördag

10 – 21

fredag – lördag

10 – 22

 

Dela

Kanyas Café & Restaurang

Thaimat, husmannskost och bakelser

Vi började detta äventyr på Storgatan för omkring 12 år sedan och har sedan dess öppnat upp i Dals-Ed men även sedan oktober 2019 öppnat vår största restaurang i Melleruds Handel.

För oss är gästerna alltid i fokus vilket innebär att vi mer än gärna vill möta era önskemål vad gäller kombinationer i smak och krydda så som allergier, vegansk- eller vegetarisk kost. Du är alltså mer än välkommen att ställa frågor till oss.

I och med vår långa tid som verksamma inom restaurangbranschen har vi alltid varit på gång med utveckling av såväl service och bekvämlighet så som att utveckla maten. Vi har exempelvis både i Ed och Mellerud sushi på menyn och på Köpcentret i Mellerud finns dessutom husmanskost som har blivit väl mottaget.

För att inte glömma så serverar vi kakor, bakverk, smörgåsar, smörgåstårtor och tårtor som görs på plats från grunden av den otroliga Gun. Om du är bekant med den thaimaten som finns i Thailand finns det möjlighet för dig att få uppleva autentisk thailändsk mat även hos oss. Det är bara att säga till eller fråga våra fantastiska kockar så kan även detta tillgodoses.

Varmt välkomna in önskar Kanya med personal.